Αγωνιστικά Τελευταία Νεα

Αχιλλέας Φαρσάλων – ΑΕ Βουναίνων 2 – 3

Την ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε η ομάδα μας από την ομάδα της ΑΕ Βούναινων στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα όταν στο 30′ αρχικά βρέθηκαν σε θέση τετ α τετ έπειτα από αντεπίθεση ενώ πανομοιότυπο ήταν και το δεύτερο τέρμα το οποίο πέτυχαν δέκα λεπτά αργότερα.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες μας αύξησαν την πίεσή τους όμως σε μια αντεπίθεση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χριστιανίδη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-3 όταν ο Μπαταβάνης αρχικά απέκρουσε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.


Ο Αχιλλέας πίεσε πέτυχε δύο τέρματα με δύο όμορφα πλασέ του Ζιώγα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών από το 70ο λεπτό μέχρι και το 73ο.
Και επίσης έχασε τρεις καλές στιγμές με τους Χριστιανίδη, Ζιώγα και Γιαννολόπουλο.

Επίσης στο πρώτο μέρος οι Παπακωνσταντίνου και Ζιώγας είχαν δύο καλές στιγμές όμως δεν άλλαξε κάτι και έτσι παρέμεινε το 2-3.


Από την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν στην εν λόγω αναμέτρηση οι Μάντζαρης, Κούμρια, Ντινιαρόπουλος, Δημόπουλος και Τριανταφύλλου και Παυλόπουλος
Η Σύνθεση
Αχιλλέας Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Κουτσογιαννούλης, Κατσανάκης, Πετράκης, Τλούπας, Σαμαράς, Ταστεμερίδης, Τσακούριδης, Χριστιανίδης, Ζιώγας, Γιαννολόπουλος, Παπακωνσταντίνου.

Έπαιξαν και οι: Μπαταβάνης, Καρβούνης, Ζησόπουλος, Κομισόπουλος, Αλαμάνης, Καναβός, Αρσενόπουλος.

 

Spread the love