Τελευταία Νεα

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Φαρσάλων από την Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο είχε η Διοίκηση της ομάδος μας στο γραφείο του Δημάρχου.

Σε αυτή την συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον κ. Καραχάλιο να δείχνει θετικός τόσο με το νέο μοντέλο Διοίκησης, όσο και με το σκεπτικό λειτουργίας τόσο στο Διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό επίπεδο.

Μάλιστα ο κ. Άρης Καραχάλιος είπε ότι την φετινή χρονιά τα αθλητικά σωματεία της Επαρχίας Φαρσάλων θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος θα περαστεί το συγκεκριμένο θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο του Σεπτεμβρίου, ώστε να ψηφιστεί από τους Συμβούλους και μετέπειτα να ξεκινήσει η διαδικασία.

Ο Δήμαρχος προμηθεύτηκε το Εισιτήριο Διάρκειας του από τον πρόεδρο της ομάδος μας κ. Αθανάσιο Λέφα και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο της Διοίκησης.

Το παρών στην συγκεκριμένη συνάντηση έδωσε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Αθανάσιος Λέφας, ο Α Αντιπρόεδρος κ. Άλκης Γκαβογιάννης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Θεόδωρος Γκόβαρης, τα μέλη της Διοίκησης κ. Θεόδωρος Δημακόπουλος και Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδος κ. Νικόλας Βούλγαρης.

Spread the love