Δηλώσεις Τελευταία Νεα

Δηλώσεις του προέδρου της ομάδος μας κ. Χρήστου Τσαπραΐλη

Ο πρόεδρος της ομάδος μας κ. Χρήστος Τσαπραΐλης στην Συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αρχικά ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες, να γίνει ένας αξιόλογος τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος, ενώ μετέπειτα αφότου έκανε έναν μίνι απολογισμό της σεζόν αλλά και της τετραετίας που βρίσκεται στην Διοίκηση της ομάδος, προανήγγειλε την αποχώρησή του στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

«Να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας. Τυγχάνει να είμαι τέταρτη χρονιά εδώ και είναι αναβαθμισμένη η διαδικασία.

Να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την πορεία τους και το γεγονός ότι βρίσκονται στον τελικό.

Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι στα πλαίσια που πρεσβεύει το ποδόσφαιρό μας και αντάξιο της ιστορίας των ομάδων και στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος.

Η ομάδα μου με την παρούσα διοίκηση βρίσκεται για τέταρτη διαδοχική χρονιά στο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Αυτό είναι μία ιδιαίτερη επιτυχία για τα Φάρσαλα, αλλά και όλους τους φιλάθλους.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά από 28 χρόνια βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ξέραμε τις δυσκολίες, όπως και τα θαύματα που έπρεπε να γίνουν για να σωθούμε. Σημασία έχει πως προσπαθήσαμε όλοι. Και τους ευχαριστώ όλους γι’αυτό.

Να σας ανακοινώσω πως αποχωρώ από τη θέση του προέδρου και το Δ.Σ. μετά και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτός ο τελικός για μένα είναι ορόσημο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Παραφέτα και τον Κώστα Νεμπεγλέρα που είναι εδώ μαζί μου, αλλά και όσους ήταν δίπλα στην ομάδα. Όλοι δουλέψαμε με αυταπάρνηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά με τον Αχιλλέα να είναι καταξιωμένος πανελλαδικά.

Μέσα από τη καρδιά μου θέλω να ζητήσω από όλο το κόσμο της ομάδα να δώσει δυναμικά το παρόν. Καλή τύχη και στις δύο ομάδες, να έχουμε ένα καλό ο αγώνα κι ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός».

Spread the love