Δηλώσεις Τελευταία Νεα

Δηλώσεις Τάκη Παραφέστα και Κώστα Νεμπεγλέρα πριν τον μεγάλο τελικό

Δηλώσεις πριν τον μεγάλο τελικό της Τρίτης 27 Μαρτίου ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Οικονόμο Τσαρίτσανης ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ στις 16:30, έκαναν τόσο ο προπονητής της ομάδος μας κ. Τάκης Παραφέστας, όσο και ο αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων, Κώστας Νεμπεγλέρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Τάκης Παραφέστας: «Χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ. Είμαι για 4η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. Τρεις με τον Αχιλλέα και μία με τον Αμπελωνιακό. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω και προσδοκώ να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω και προσδοκώ να κατακτήσουμε κι αυτόν το τίλο.

Να στείλω μόνο ένα μήνυμα στο φίλαθλο κοινό της Λάρισας που αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το στηρίζει να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών. Είναι μια ευκαιρία όλοι μας να δώσουμε και ένα μήνυμα προς τα επαγγελματικά σωματεία να κοιτάξουν την βάση. Ας ρίξουν μια ματιά προς τα κάτω κι ας βοηθήσουν τους ερασιτέχνες.

Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Κώστας Νεμπεγλέρας: «Είναι 3η συνεχόμενη χρονιά που είμαι στον Αχιλλέα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενους.

Αυτά τα τρία χρόνια για να φτάσεις στον τελικό και να διεκδικείς με αξιώσεις το κύπελλο δείχνει πως γίνεται σωστή δουλειά. 

Για το αυριανό παιχνίδι είναι μια γιορτή για όλους μας. Για να ευχαριστηθεί ο κόσμος το ματς θα πρέπει εμείς οι ίδιοι ποδοσφαιριστές και προπονητές να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να είναι ο Κυπελλούχος.

Όπως είπε κι ο προπονητής ας είμαστε εμείς η αφορμή για τους μεγαλύτερους, να δούνε το αύριο και το πως θα πρέπει να παίζεται το παιχνίδι μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Θα ήθελα να έρθει όλος ο κόσμος στο γήπεδο κι εμείς οι ποδοσφαιριστές να τους δώσουμε τη χαρά σ’αυτό που θα δούνε στο γήπεδο».

Spread the love