Αγωνιστικά Δηλώσεις Τελευταία Νεα

Αχιλλέας Φαρσάλων – Αμβρυσσέας Διστόμου 1 – 0 (Συνέντευξη Τύπου – Vid)

Δείτε και διαβάστε τις δηλώσεις των δυο προπονητών του προπονητή του Αμβρυσσέα Διστόμου κ. Μίκι Τσίρκοβιτς και του προπονητή της ομάδος μας κ. Τάκη Παραφέστα, έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης Αχιλλέας Φαρσάλων – Αμβρυσσέας Διστόμου 1 – 0.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Μίκι Τσίρκοβιτς:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον άνθρωπο που έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και γνωριζόμαστε εδώ και είκοσι χρόνια τον Τάκη Παραφέστα.

Είναι τιμή και χαρά μου που κάθομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο με τέτοια αξιοπρέπεια και τέτοια προσωπικότητα και θέλω να τον συγχαρώ για την νίκη της ομάδος του.

Για εμάς ήταν μια πολύ άσχημη ημέρα, είναι μια από τις χειρότερες ημέρες που μπορεί να βρεθεί ένας προπονητής.
Από την άλλη όμως, έχω καθαρή την συνείδηση μου, ανέλαβα πριν από έναν μήνα την συγκεκριμένη ομάδα, την οποία ούτε έχω φτιάξει εγώ, ούτε είναι δικές μου επιλογές οι ποδοσφαιριστές.

Έχουμε μια άψογη διοίκηση, όμως οι ποδοσφαιριστές έχουν νοοτροπία «δημοσίου υπαλλήλου» κάτι που απέδειξαν και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σίγουρα τους 24 βαθμούς τους έχουν μαζέψει οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και δεν πρέπει να τους «πυροβολούμε», όμως σίγουρα υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας, εγώ επειδή έχω μια αξιοπρέπεια και σέβομαι τον εαυτό μου μπορούσα να πω στους ανθρώπους της Διοίκησης να αλλάξουν κάποια πράγματα, είμαι ο τρίτος προπονητής που αλλάζει ο Αμβρυσσέας, έχω μάθει στην ζωή μου να πολεμάω και να μην τα παρατάω στα δύσκολα.

Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδος για το τι μπορεί να γίνει ώστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε, όμως σήμερα είναι μια ημέρα που εγώ ντρέπομαι που λέγομαι προπονητής.

Τάκης Παραφέστας:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τσίρκοβιτς για τα καλά του λόγια υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει τιμήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Όσο αναφορά το παιχνίδι γνωρίζαμε την δυναμική του αντιπάλου και επιλέξαμε την συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση να μείνουμε δηλαδή πίσω από το κέντρο, να κλείσουμε καλά τους χώρους και να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις.

Σε μια αντεπίθεση καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και πήραμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν το περιμέναμε.
Αξίζει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν και για την αγωνιστικότητα που δείχνουν.

Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια μας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο που έχουμε στόχο την κατάκτηση του.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον φίλο μου τον Μίκι.»

[su_youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=XsMgClslTgs&feature=youtu.be» width=»1080″ height=»240″ autoplay=»yes»]

Spread the love