Δηλώσεις Τελευταία Νεα

Αχιλλέας Φαρσάλων – Οπούντιος Μαρτίνου 0 – 0 (Συνέντευξη Τύπου – Vid)

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδος μας κ. Τάκης Παραφέστας έπειτα από την αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνο και την «λευκή» ισοπαλία.

[su_youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=8rN6C95DPCw&feature=youtu.be» width=»1080″ height=»240″ autoplay=»yes»]

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή του Μαρτίνου κ. Μάκη Ζαχαρόπουλο για τα καλά του λόγια στις δηλώσεις του, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ μας και η προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως προπονητή είναι άξια.

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς αγωνίστηκαν με ήθος και αξιοπρέπεια και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό για τις ομάδες τους.

Εμείς έχουμε ως δεύτερο αντίπαλό μας τον κακό αγωνιστικό χώρο κάτι το οποίο μας προβληματίζει καθώς είναι ένα «αγκάθι».

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους για την καλή αγωνιστική παρουσία.

Εμείς παίξαμε φουλ επιθετικά με χάσαμε αρκετές ευκαιρίες όμως ο Οπούντιος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό καθώς εμείς κάποιες φορές κάναμε κακό επιθετικό παιχνίδι με πολλούς παίκτες στην επίθεση «χτύπησε» στην κόντρα, είχε δοκάρια είχε κάποιες καλές στιγμές και έδειξε καλή αγωνιστική εικόνα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είχαν πάθος κατέβαλαν και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.»

Spread the love