Ανακοινώσεις Τελευταία Νεα

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Αχιλλέας Φαρσάλων – Α.Ο. Θήβας

Την Κυριακή 8/10 και ώρα 16:00 η ομάδα μας αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων με την ομάδα του Α.Ο. Θήβας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχουν ως εξής: 5€ τα οποία ισχύουν για ηλικιακές κατηγορίες από 16 έως 20 ετών και για ανέργους με την επίδειξη κάρτας ανεργίας τους. 10€ το κανονικό εισιτήριο του αγώνα.

Τα παιδιά κάτω των 16 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο. Τα εισιτήρια εκδίδονται από την Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος (ΕΠΟ).

Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της διοργανώτριας, κατόπιν εισήγησης της Επιτραπών Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Κάτοχοι Διαρκείας: Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση παρακαλούνται να φέρουν μαζί με το εισιτήριο διαρκείας και την αστυνομική τους ταυτότητα. Είσοδος Φιλάθλων:

Η είσοδος των φιλάθλων του Αχιλλέα Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια της Θύρα 1 του Σταδίου ενώ η είσοδος των φιλάθλων του Α.Ο. Θήβας από τα εκδοτήρια της Θύρα 2 (Βόρεια είσοδος).

Spread the love